Horoskop

Ova 3 znaka posebno treba da se čuvaju 25. oktobra jer mogu da dobiju OTKAZ

Dnevni horoskop za petak 2. februar

O pomračenju sunca se mnogo govori prethodnih dana, a evo kako će ono uticati na pojedine znake Zodijaka

Kraj oktobra mjeseca donosi nam brojne izazove, a pojedini znaci horoskopa bi trebali da se paze kada je posao u pitanju.

Ukoliko se na vrijeme pripreme sve će se dobro završiti, ali je važno da ostanu hladne glave i da ne donose odluke na prečac.

Evo o kojim znakovima je riječ:

 

Rak

Za Rakove 25. oktobar će biti dan kada će donijeti važne odluke koje se odnose na njihov posao. Neki pripadnici ovog znaka će naći novi posao, a drugi će, naprotiv, ostati bez onog koji već imaju. Bilo kako bilo za sve će ovo biti pomak na bolje i korak koji naprave nakon ove odluke biće korak ka novoj, ljepšoj budućnosti.

 

 

 

Škorpije

U periodu koji je pred nama, a naročito ovog 25. oktobra Škorpije očekuju novčani problemi. Savjet svim pripadnicima ovog horoskopskog znaka jeste da provjere sve svoje kartice i lozinke.

Ovo nije pogodan trenutak da se ulaže novac u nove investicije, a oprezni treba da budete i sa onima u koje ste već ušli, jer mogu da se neslavno završe. Od toga vam zavisi egzistencija, zato pametno i ne donosite odluke na prečac.

 

 

 

Lav

Svi Lavovi u ovom periodu treba da budu spremni na to da se stvari neće odvijati onako kako su oni zamislili. Neprijatna iznenađenja mogu da dođu čak i od članova porodice.

U njihovim životima doći će do promjena koje mogu da utiču na cjelokupan život i sve ono što su godinama gradili. U ovom periodu savjetuje se da se suzdrže od rasprave, naročito sa kolegama, jer će ovog puta oni biti ti koji će izvući deblji kraj.

 

Glossy 

Na vrh