Horoskop

Otkrivamo šta uzbuđuje svaki znak Zodijaka!

par pixabay

VAGA

Vama se*s nije najvažniji u životu. Više uživate u igri zavođenja nego u samom ljubavnom činu. Prilično ste disciplinovani i volite da se prilagođavate partneru. U krevetu ste sposobni da budete ono što se od vas očekuje i se*som lako vezujete partnera za sebe. Orgazam za vas nije obavezan, mada vam nije problem da ga doživite, čak i više puta uzastopno.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Vama je se*s najvažniji u životu i vi ga shvatate izuzetno ozbiljno. Zato niste zainteresovani za kratkotrajne afere i prolazne veze. Vama je potrebna snažna osoba pored koje ćete moći da oživite svu svoju ogromnu strast. Vama je redovan se*s obavezan. Veoma ste seksualno izdržljivi i u stanju ste da potpuno fizički i psihički iscrpite partnera.

 

 

 

 

STRIJELAC

Za vas je se*s, prije svega, zabava. Doživljavate ga kao normalan nastavak druženja s osobom do koje vam je stalo. Pošto na s*ks gledate kao na nešto zabavno i ne shvatate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste da ponekad često mijenjate partnere. Volite da vodite ljubav na neobičnim mjestima. Ne podnosite nikakve stege i ne trpite da vas neko tretira kao svoje vlasništvo.

 

 

 

 

JARAC

O vašoj se*sualnosti postoji najviše zabluda. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste vi veoma oprezni i da ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u se*su. Vama je važno da dobro upoznate partnera prije nego što postanete intimni. Kada se to desi, pretvarate se u se*sualno nezasitu osobu. Vi ste veoma direktni i nemate kočnica. Insistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični.

 

 

 

 

VODOLIJA

Vi ste veoma nepredvidivi u se*su. Nedostaje vam osjećaj za mjeru, pa ne uspjevate da odredite kada je pravi trenutak da se zaustavite. Predigra vam nije neophodna i više volite da odmah pređete na konkretnu stvar. Tokom se*sualnog čina imate naviku da posmatrate partnerovo ponašanje, a naročito njegov izraz lica.

 

 

 

 

RIBE

Vašim životom, a pogotovo se*som upravljaju emocije. Iako vi u ljubavnom činu igrate podređenu ulogu, to vas ne sprečava da izrazite svoje najdublje emocije. U se*su ste maštoviti i osjećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošću. Zato vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u se*su.

 

 

Žena Blic

Stranice: 1 2

Na vrh