Business

OSVOJI PUNU STIPENDIJU ZA STUDIJ Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM

Više do 21000 maturanata u BiH ovih dana razmišlja o upisu na studij. “Kada bih morao izdvojiti nekoliko odluka koje su definirale moj život do sada, jedna od njih svakako je bila – upis na studij. Neću lagati, stresan je to i težak period, a sa svih strana dolazi pritisak oko toga da se odrediš što ćeš raditi u životu.”, riječi su jednog bivšeg maturanta. Dobra vijest je da su generacije ovo prošle prije Tebe. I preživjele su.

Odabir fakulteta je jedna od najvažnijih odluka u životu svake mlade osobe. Ako razmišljaš o upisu na fakultet, time si već na pravom putu. Zato smo tu, da Ti pomognemo u odabiru. I ne samo to, nudimo Ti punu stipendiju za upis na studij!

Prijavi se na naš događaj posvećen budućim studentima i njhovim roditeljima – Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM. Jednom mjesečno tokom aprila, maja i juna, organizujemo pobjednički dan za naše buduće studente, na kojem mogu osvojiti punu – 100% stipendiju za upis na studij. Tokom trosatnog druženja organizujemo intervju za stipendiju, testiranje za stipendiju “eMPIRICOM ICT Challenge” (za one koji žele pristupiti), prezentaciju našeg studijskog programa, obilazak fakulteta, upoznavanje sa akademskim osobljem, druženje s našim studentima, razgovor s roditeljima kandidata.

Prvi termin: 20.04.2024. godine, 10:00-13:00 sati, na adresi Fočanska 1, Tuzla, zgrada fakulteta eMPIRICOM.

Bit će ovo ugodno i korisno provedena tri sata nakon kojih ćeš sa sigurnošću donijeti najvažniju odluku u dosadašnjem životu – šta i gdje studirati.

Zašto studirati na fakultetu eMPIRICOM?

Pripremamo te za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada. Izaberi jedan od naših studija iz područja informacijsko komunikacijskih tehnologija i s nama kreiraj svoju digitalnu budućnost! Nudimo Ti:

  • Četiri savremena IT smjera – u okviru studijskog programa Računarstvo i informatika možeš da biraš između 4 atraktivna smjera: Softversko inženjerstvo, Inženjerska informatika, Multimedijsko računarstvo, Poslovna informatika.
  • Brojne pogodnosti i mogućnosti finansiranja – naši studenti dobijaju besplatno pristup na Cisco Networking Academy, Oracle Academy, MS Azure Dev Tools for Teaching, WebEx Teams, Microsoft 365 i tako se pripremaju za sticanje najprestižnijih svjetskih IT certifikata. Uz to Ti nudimo nekoliko modela finansiranja školarine, mogućnost zarade tokom studija, kao i mogućnost dobijanja stipendije iz našeg stipendijskog fonda.
  • 95% uspjeha u zapošljavanju – 95% naših diplomiranih studenata zaposleni su u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.
  • Industrijsku praksu tokom studija – praktična znanja ćeš sticati u najboljim IT kompanijama tokom zadnjeg semestra studija.
  • Međunarodnu razmjenu studenata – organizujemo međunarodne aktivnosti za naše studente, podrška smo mobilnosti studenata te podstičemo njihov odlazak na neku od partnerskih institucija u EU, gdje studiraju jedan semestar.
  • Tražena zanimanja – specijalisti za računarske mreže, data inženjeri, programeri, specijalisti za digitalni marketing i strategiju, inženjeri za multimediju, samo su neki od poslova budućnosti za koje obrazujemo naše studente.
  • Tvoju karijeru – Naši partneri poslodavci stalno traže talentovane studente. Tu smo da Te povežemo s njima i pokrenemo Tvoju karijeru već za vrijeme studija.

 

Odabereš li fakultet koji ispunjava Tvoja očekivanja, pomaže Ti da rasteš i znanjem, ali i kao osoba, godine studiranja Ti mogu biti najljepši dio života. Diploma koju na kraju dobiješ bit će čvrst temelj za izgradnju Tvoje daljnje karijere.

Stoga, prijavi se još danas na Let‘s Talk, Learn and Win Day eMPIRICOM putem https://empiricom.ba/osvoji-stipendiju/ i osvoji punu stipendiju za upis na studij!

Na vrh