Aktuelno

Osigurana podjela hrane i osvježenja za učesnike Marša mira

Organizacioni odbor za obilježavanje 23. godišnjice genocida u Srebrenici obavijestio je javnost i učesnike Marša mira da je utvrđen plan lokacija na kojima će se vršiti podjela hrane, osvježenja i voće za sve učesnike Marša na pravcu Nezuk – Potočari.

Prvog dana, 8. jula podjela će se vršiti na Crnom Vrhu u 9 sati, u Snagovu u 10 sati i u kampu Liplje u 17 sati. Drugog dana, 9. jula podjela će se vršiti na Glođanskom Brdu u 8 sati, na Udrču u 10 sati i na lokaciji pod Udrčom u 12 sati.

Podjela hrane, osvježenja i voća 10. jula vršit će se na Kameničkom Brdu u 10 sati i u 12 sati u mjestu Jaglić, te u podnožju brda Mravinjci u 17 sati.

Organizacioni odbor izražava zahvalnost svim partnerskim organizacijama koje su učestvovale u osiguranju hrane i osvježenja za učesnike Marša mira: USAID, Yavuz, Portal Istočna Bosna, Plava poliklinika Tuzla, Džemat Ulm iz Njemačke, Pomozi.ba, Udruženje građana Podrinja, BHB, sapćeno je iz Službe za odnose s javnošću Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Na vrh