Zabava

Open Mic Night događaj Nedjeljom u Bazi – Scena je uvijek vaša!

Udruženja „Tuzla Live“ i „Alternativna Produkcija“ počinju sa ciklusom novih događaja pod nazivom „Open Mic Night“ ove nedjelje 14.1.2024.g. u klubu „Baza“ u centru Tuzle!

Kao što se i prošle nedjelje na pozornicu Baze popelo preko 15 muzičara tokom Jam Session eventa i ove nedjelje umjetnost se širi u centru grada. Open Mic koncept je novitet u Tuzli, a tokom noći pozornica je otvorena za sve umjetnike i kreativce koji imaju osmišljen kratki nastup i žele da ga predstave publici.

Nastup može sadržavati par pjesama, recital, stand-up ili bilo koji vid scenske umjetnost, a prijaviti se možete sami ili kao grupa. Učesnici na raspolaganju imaju 20 minuta za svoj performans, a aktovi koji očaraju publiku imaće priliku da nastave bližu suradnju sa udruženjima „Tuzla Live“ i „Alternativna Produkcija“!

 

Dobrodošli na BAZA STAGE u nedjelju 14.1.2024.!

 

 

#blues #rock #bosnia #dance #preformance #Beer #drinks #CraftBeer #hotstuff #livemusic #music #song #poetry #DJ #standup #party #pop #popmusic #rock #rockandroll #Tuzla #TuzlaLive #AlternativnaProdukcija #youth #BazaTuzla

Na vrh