Business

Online Cisco akademija: NOVI CCNA 7 program – nevjerovatna ponuda

Postanite vlasnik jednog od najtraženijih svjetskih ICT certifikata, učeći od kuće i uz najpovoljnije finansijske uslove

Jedinstvena ponuda u BiH – pohađajte NOVI CCNA 7 PROGRAM Cisco akademije mrežnih tehnologija ONLINE iz svog doma kombinujući najsavremenije tehnologije učenja na daljinu: predavanja uživo putem Cisco WebEx konferencijskog sistema i Cisco Networking Academy portal sa obrazovnim materijalima. Potrebno je samo da imate pristup Internetu i računar, te dobru volju.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Zbog specifičnosti ovakvog načina izvođenja nastave, nudimo Vam i posebne finansijske pogodnosti – kompletan CCNA 7 program za nevjerovatnih 1.199,00 KM (redovna cijena 2.000,00 KM)! Omogućavamo plaćanje školarine kroz tri rate.

Online nastava preko Cisco Networking Academy portala omogućena je kandidatima odmah po potpisivanju ugovora, a online predavanja preko Cisco WebEx sistema počinju 27. aprila.

Svi kandidati koji uspješno polože CCNA 7 program prema propozicijama Cisco akademije (položeni ispiti iz prvog pokušaja sa preko 75%) dobijaju do 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

I to nije sve!!!!

Kandidatima koji uspješno završe CCNA program Cisco akademije na Visokoj školi eMPIRICA i potom se odluče za studij na Visokoj školi eMPIRICA, nudimo posebne finansijske pogodnosti – 50% popusta na školarinu za prvu godinu studija, kao i priznata 4 položena ispita koji se slušaju prema programu CCNA.

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.
Akademija omogućava pristup online kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.
Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Kompletan CCNA 7 program Cisco akademije traje 210 sati, kroz tri kursa:

Nakon svakog odslušanog kursa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy. Osim toga, Visoka škola eMPIRICA uspješnim kandidatima dodatno izdaje i svoj certifikat za položen Cisco CCNA 7 program.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

ISKORISTITE OVU NEVJEROVATNU PONUDU, POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE ZA ZAPOSLENJE, POSTANITE NAJTRAŽENIJI ICT KADAR NA TRŽIŠTU!

Dodatne infomacije na:
empirica@empirica.ba
+387 61 164 694

  • SPONZORIRANI ČLANAK
Na vrh