Aktuelno

Održan ’’Dan otvorenih vrata’’ za organizacije civilnog društva

U povodu objavljivanja javnog poziva za finansiranje/sufinansiranje manifestacija sa pozicija “Grantovi za sportske manifestacije” i “Grantovi za kulturne manifestacije” Služba za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu Grada Tuzle održala je 29.01.2020. godine Dan otvorenih vrata za sve organizacije civilnog društva i sportske klubove.

Na Danu otvorenih vrata potencijalni aplikanti upoznati su sa kriterijima i načinom apliciranja na javni poziv te dobili odgovore na postavljena pitanja vezana za popunjavanje prijavnog obrasca, prihvatljive troškove i tehnička pitanja vezana za pripremu manifestacija.

Javni poziv ostaje otvoren do utroška sredstava, a prijavni obrazac može se preuzeti na sljedećem linku: http://grad.tuzla.ba/vijesti/objavljen-javni-poziv-za-finansiranje-suf.

Aplikanti koji nisu prisustvovali Danu otvorenih vrata sve potrebne informacije mogu dobiti u Službi za kulturu, sport, mlade i socijalnu zaštitu putem telefona: 035 307 327; 307 415; 307 391 i 307 317 ili e-mailom asja@tuzla.ba; mirelav@tuzla.ba; tahirab@tuzla.ba i marijanai@tuzla.ba.

Na vrh