Od malog iz Tuzle pa sve do popularnijeg repera u Americi! (VIDEO)

23.03.2021. 


Advin Hodžić se predstavlja pod umjetničkim imenom Adweenie.

adweenie 1

Bh. reper sa američkom adresom polako ali sigurno osvaja muzičku rep scenu. Adweenie je rodom iz Vlasenice, a kada posjećuje BiH, boravi u Tuzli. Ovaj reper u usponu živi u Americi, a kako kaže, iako nije u Bosni, vezan je za nju i ona živi u njemu. Svake godine posjećuje svoju domovinu, a ispunjava ga bavljenje muzikom, gdje zbog zanimljivih rima i teksta privlači pažnju javnosti.  Muzikom se počeo baviti vrlo mlad od 2003. godine.

adweenie 2

Jedinstven je po svojim numerama, a posljednja pod nazivom ‘Kraljica Balkana’ privukla je posebnu pažnju, odlična ekipa je radila na novoj pjesmi, muzika Rimda, tekst Adweenie, mix & master KC BLAZE.

Adweenie priprema i novi sigl koji će uskoro ugledati svjetlo dana, a ono što je zanimljivo da je pjesmu “Priđi mi” uradio Josipom dok produkciju i ove pjesme potpisuje KC BLAZE.

Nova pjesma u nastavku, klik na link!BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!