Eventi

Od četvrtka u kinima – “K'O FOL SUPERHEROJ”

Od četvrtka 21. aprila repertoari naših kina bit će obogaćeni sjajnom francuskom komedijom “K'O FOL SUPERHEROJ” (SUPER WHO).

Provedite veselo veče uz komediju sa urnebesnim zapletom, simpatičnom glumačkom ekipom i gomilom smjehotresnih scena koje će vas definitivno oduševiti.

 

O FILMU: Ne baš uspješan glumac Sedrik osuđen je da vodi život gubitnika. On je švorc i njegova djevojka ga ostavlja. Čak su i njegov rođeni otac, sestra i najbolji prijatelji izgubili vjeru u njegovu sposobnost da uradi bilo šta vrijedno pažnje. Konačno dobija glavnu ulogu superheroja „Bedmena”. To je šansa da se izvuče sa beskrajne silazne putanje i stekne poštovanje svog oca. Ali sudbina ponovo uzvraća udarac!

Žureći sa seta obučen u kostim, Sedrik doživljava saobraćajnu nesreću, gubi pamćenje i budi se uvjeren da je zaista superheroj na misiji! Suočen sa stvarnim avanturama i opasnostima, njegova prava priroda je stavljena na probu.

Da li ima ono što je potrebno da se uhvati u koštac sa silama zla, odbrani najslabije među nama i pobjedi loše momke? Ali ne možete samo da odlučite da budete heroj, a kamoli superheroj… posebno to ne može da uradi neko kao što je Sedrik!

 


Komentari
Na vrh