Zabava

Od četvrtka u BH kinima “Loši momci”

Od četvrtka, 28. aprila, na veliku radost male ali i velike publike, u naša kina stiže nova animirana avantura LOŠI MOMCI (THE BAD GUYS).

Ova zabavna animirana komedija, u kojoj će zasigurno uživati cijela porodica u našim kinima prikazivat će se sinhronizovano u 2D i 3D formatu.

Izaberite verziju koja vam najviše odgovara i uživajte u vratolomijama, na prvi pogled opasnih ali u dubini duše dobroćudnih junaka ovog sjajnog filmskog ostvarenja.

 

O FILMU: Niko nikada nije bio tako neuspješan u pokušaju da bude dobar kao LOŠI MOMCI.

U novoj akcionoj komediji iz studija DreamWorks Animation, zasnovanoj na seriji najprodavanijih knjiga New York Timesa, krimi ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru do sada — da postanu uzorni građani.

Nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao Loši momci— poletni džeparoš gospodin Vuk, stručnjak za sefove gospodin Zmija, opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula, kratkofitiljni gospodin Pirana i vješta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula, poznatija kao „mreže”.

Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svijetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema namjeru da održi) da ih sve spasi iz zatvora.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade, arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, Loši momci počinju da zavaravaju svijet da su se transformisali. Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvijek potajno žudio: prihvatanje. A kada novi zlikovac zaprijeti gradu, može li gospodin Vuk da ubjedi ostatak bande da postanu… Dobri momci?

 


Komentari
Na vrh