Zabava

Od 23. juna, u našim kinima, film „GROZAN JA 4”

Prošlo je 7 godina od posljednjeg GROZAN JA filma. Omiljeni svjetski superzločinac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smjelu, novu eru haosa Malaca u Illumination  filmu GROZAN JA 4.

Nakon filma MALCI 2 – GRUOV POČETAK, fenomenalnog ljetnjeg blockbustera  studija Illumination 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom svijeta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel, nominovan za Oskara) i Lusi (Kristen Vig, nominovana za Oskara) i njihove djevojčice — Margo (Miranda Kozgrov), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Medison Polan) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namjera da muči svog oca.

Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (dobitnik Emija, Vil Ferel) i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom (nominovana za Emi, Sofija Vergara), a porodica je primorana da bježi.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan vraća se kao Sajlas.

Od 23. juna, u našim kinima, film „GROZAN JA 4” prikazivat će se u 2D i 3D formatu, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Na vrh