Horoskop

Od 22. aprila OVA 3 ZNAKA dobiti GOMILE NOVCA i sreća će ih prati na svakom koraku

Dnevni horoskop za nedjelju 2. oktobar

Od 20. aprila na snagu je stupio retrogradni Merkur i trajaće sve do 15. maja, a poznato je da je ovo izazovan aspekt koji može donijeti mnogo neprijatnosti i nenadanih problema. No, poznati ruski astrolog Pavel Globa istakao je da će neki znaci, iako je u toku ovaj aspekt, imati i te kako puno sreće!

 

On tvrdi da će tri znaka Zodijaka od 22. aprila dobiti priliku da ostvare svoje snove i realizuju brojne planove, prenosi “Vnimanie.pro”. To su Lavovi, Djevice i Jarčevi. Evo kratke astro prognoze za njih.

 

 

LAV

Usmjerite sve svoje snage na praktični dio svojih planova i na konkretne akcije. Nemojte propustiti odličnu šansu da dođete do svojih ciljeva, možda i dugogodišnjih, lako i glatko.

 

 

 

DJEVICA

Zaboravite na skromnost! Vaš trud i napori treba da budu vrjednovani i biće. Ovo je takođe period kada ćete imati puno sreće sa novcem. Uspjeh posebno treba da očekuju pripadnici znaka koji žive u drugoj zemlji ili u gradu u kom nisu rođeni.

 

 

 

JARAC

Ovo će biti period kada ćete dobiti nalet inspiracije i kreativnosti, pa svi koji se bave takvim tipom posla i hobija, mogu da očekuju puno sjajnih prilika. Ovo će vam donijeti i zavidan prihod i dobre finansijske prilike.

 

 

 

Žena.rs

 

 

 

Na vrh