Sport

Očekuje se pun Mejdan: U prodaju pušten posljednji kontingent ulaznica za utakmicu BiH – Francuska

Organizacioni odbor utakmice košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine i Francuske, koja se u petak, 29. juna od 20.30 h igra u SKPC Mejdan u Tuzli okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. , sve potrebne predradnje za odigravanje utakmice je okončao.

 

Tehnički uslovi koje zahtjeva ovaj sistem takmičenja suispunjeni, tako da ljubiteljima košarke ostaje jedino da u petak budu dio velikog košarkaškog spektakla i sportskog događaja godine u gradu soli.

 

Prodaja ulaznica ide predviđenom dinamikom, a danas je na prodajna mjesta na tuzlanskom Korzou, te kancelariji RKS Tuzla isporučen i posljednji kontingent ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 20 KM, te je sigurno da reprezentaciju Francuske očekuje puna dvorana i paklena atmosfera u Mejdanu.

 

Organizatori apaleuju na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije uđu u dvoranu, zbog specifičnih mjera osiguranja na ulazima, a one koji to još uvijek nisu da na vrijeme kupe svoje ulaznice i podrže naše košarkaške reprezentativce u duelu sa jednom od najboljih svjetskih košarkaških reprezentacija.

 

Također, organizatori obavještavaju javnost da organiziranog javnog gledanja utakmice ispred SKPC Mejdan neće biti.

Na vrh