Business

Objavljen javni poziv za grant sredstva «Podrška razvoju Kantona» za 2019.g

Ministarstvo privrede Tuzlanskog kantona objavilo je danas javni poziv za odabir korisnika grant sredstava «Podrška razvoju Kantona» za 2019. godinu.

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za odabir korisnika grant sredstava, utvrđenih u Budžetu Tuzlanskog kantona za 2019. godinu, sa pozicije “Podrška razvoju Kantona”, a odnosi se na subvenciju za unaprjeđenje i razvoj poslovnih zona, pokretanje poslovnih poduhvata, sufinansiranje razvojnih projekata finansiranih iz EU i/ili drugih međunarodnih fondova, subvencije za podršku obrtničkim komorama i udruženjima obrtnika, subvencije malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme i alata kao i subvencije obrtima za nabavku opreme i alata.

Javni poziv u cjelosti, smjernice, zahtjevi sa projektnim prijedlogom, obrasci i ostali prilozi kao i sve druge potrebne informacije po pojedinim projektima mogu se preuzeti na stranici Vlade Tuzlanskog kantona:

http://vladatk.gov.ba/javni-pozivi/247-mier/6956-javni-poziv-za-odabir-korisnika-grant-sredstava-podrska-razvoju-kantona-za-2019-godinu

Javni poziv ostaje otvoren 21 dan od dana objave.

Na vrh