Nekategorisano

Obavještenje o održavanju Info dana u vezi sa Javnim pozivom za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja u gradu Tuzli za 2023. godinui, koji će se održati 11.05.2023. godine

Dana 25.04.2023. godine, na službenoj stranici Grada Tuzle, www.grad.tuzla.ba, i službenoj stranici Fondacije IMPAKT Sarajevo, www.impakt.ba, objavljen je Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja u gradu Tuzli za2023. godinu, koji se realizuje u okviru Programa podrške poduzetništvu mladih.

 

 

Tim povodom pozivaju se zainteresovani aplikanti iz Tuzle da prisustvuju informativnom sastanku (info dan), koji će se održati dana 11.05.2023. godine, u 14,00 sati, u Sali za sjednice Gradskog vijeća Tuzla (zgrada “Grafičar”, u ulici Turalibegova broj 24), na kojem će potencijalni aplikanti biti upoznati o programu IMPAKT inkubator poslovnih ideja, uslovima, načinu prijavljivanja i ostalim pitanjima bitnim za učešće u ovom Javnom pozivu.

 

 

Krajnji rok za  prijavu na ovaj Javni poziv je 25.05.2023. godine.  

 

 

Podsjećamo, ovaj Javni poziv realizuje se u partnerstvu Grada Tuzle, Fondacije IMPAKT Sarajevo i Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, a namijenjen je mladim osobama od 18 do 35 godina starosti sa mjestom boravka/prebivališta  na području grada Tuzle, koje imaju poslovnu ideju koju žele da pokrenu i uspostave formalni biznis, registracijom samostalne djelatnosti u osnovnom zanimanju, ili samostalne djelatnosti u dodatnom zanimanju ili pak privrednog društva, sa minimalno jednom zaposlenom osobom.

 

 

Također, Javni poziv namijenjen je i mladim osobama od 18 do 35 godina starosti, vlasnicima postojećeg biznisa sa sjedištem na području grada Tuzle registrovanog u periodu do godinu dana od objave ovog Javnog poziva, ukoliko su zantiresovani i imaju ideju za razvoj i proširenje poslovanja i poduzetničkih vještina.

 

 

Detaljne informacije navedene su u tekstu Javnog poziva, koji se sa prijavnim formularom, može preuzeti putem linka: https://grad.tuzla.ba/wp-content/uploads/2017/09/Javni-poziv-za-ucesce-u-IMPAKT-inkubatoru-poslovnih-ideja-Grad-Tuzla-2023.pdfhttps://grad.tuzla.ba/wp-content/uploads/2023/04/Prijavni-formular-za-Javni-poziv-za-ucesce-u-IMPAKT-inkubatoru-poslovnih-ideja-Grad-Tuzla-2023.pdf.

 

 

Također, dodatne informacije o ovom Javnom pozivu mogu se dobiti u Službi za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, putem telefona: 035/307-387 i 307-380, kao i u Fondaciji IMPAKT Sarajevo, putem telefona: 033/207-812.

Na vrh