Veze

O životu, vezama, sexu piše Dr.sc. Vahida Djedović: Sex In Box – Boginja čistog seksipila

Boginja čistog seksipila

Muškarčeva težnja ka ženi Boginji, zapravo je čista iluzija koja govori da on (muškarac), ima problema sa duhovnim vrijednostima, a prema tome i sa samopoštovanjem i samopouzdanjem. Jer, jedino neka Boginja može njega ispuniti i učiniti savršenim muškarcem. To je, također, odlika narcizma, jer samo žena Boginja može parirati njemu, Bogu.

 

 

A kakve su to Boginje koje nose samostojeće čarape?

Samostojeće najlon čarape, nosim već dosta dugo, ali tek otkako pišem kolumne, saznala sam da su ove čarape jedan od glavnih muških fetiša.
Neki muškarci kažu da žena, koja nosi samostojeće čarape, izgleda slobodna, snažna, seksi, moćna i ženstvena. Kažu da je čisti seksipil.

 

 

Prije dvije godine imala sam promociju knjige u Sarajevu, a nekoliko dana poslije, u inbox sam dobila poruku:

Neki dan smo odredili datum vjenčanja. Ženim se za dva mjeseca i tu noć sam izašao sam sa sobom. Bezbroj pitanja motalo mi se po glavi: Da li je to to!? Možda sam trebao još malo sačekati. Da li je ona prava žena za mene…
Mnogo pitanja se rojilo, a onda me iz razmišljanja trgnuo nečiji glasan ženski smijeh. Preko puta mene sjedila si ti. Bilo vas je nekoliko u društvu, a tebe je očito zabavljao neki ćelavac. Imala si bijelu suknju i crvenu košulju. Bila si sretna.
Iskreno, više sam bio opčinjen tvojom srećom, nego tvojim izgledom. Ali, onda je neko iz tvog društva oborio čašu i tečnost se prosula po stolu. Ti si se naglo pomjerila i ja sam sasvim jasno vidio rozu čipku na tvojim samostojećim najlon čarapama koje su bile priljubljene na tvoja bedra. I to je ono što me je prikovalo. Imala si čarape boje noge, ali čipka je bila očaravajuća.
Počeo sam da maštam.
Sutaradan sam te vidio na televiziji i nekako se osjećao posebno, jer sam znao da nosiš samostojeće čarape.
Onda sam počeo da te pratim i postao veliki štovalac tebe. I veliki štovalac tvoga štiva.

 

Pratim “20 seansi”, a ovo mi je posebno hot:

Eva je znala da će njeno strastveno čitalačko prepuštanje njegovoj književnosti biti pogubno za nju, ali je nastavila sa istim žarom, kao da čita neke najveće svjetske klasike: Želim da me ispuniš cijelu nakon što me istražiš, jer tebi polazi za rukom da svaki put otkriješ nešto novo. Želim da ti pričam najpoganije riječi dok me čvrsto držiš za kosu. Preko mojih razbuktalih usana pretrčavaš vrelim prstima. I želim da se u trenu iščekivanja prodiranja nadam kako ćeš me raspolutiti, iako znam da ćeš biti savršeno nježan i grub prema svojoj protivrječnoj dami, čija koža bridi i čije međunožje luči vrele sokove po tvom orjentalnom tepihu. I ti ne možeš naslutiti kako prokleto želim da ostaneš u toplini mog hrama.

 

Volio bih kada bi mi odgovorila, ali i ako mi ne odgovoriš, to neće promijeniti moju naklonost prema tebi.

 

Sjetila sam se te noći. Bilo je veče prije moje promocije i sjedili smo u hotelu, kad je moja prijateljica oborila čašu s vinom. Bilo nam je smiješno, ali nisam mogla ni pretpostaviti da će nekoga fascinirati moje samostojeće čarape.

 

 

Budući da na kulturne poruke uvijek nađem malo vremena i odgovorim, tak sam odgovorila i ovom momku:
“Hvala ti na lijepim riječima. Žao mi je ako sam te nenamjerno izazvala i postala predmet tvoje mašte, ali budući da se ženiš, predlažem da svojoj izabranici kupiš samostojeće, pa će ti ona postati predmet obožavanja.”

 

 

Nažalost, već sam pokušavao nekoliko puta. Ali, ona jednostavno to ne voli da nosi. Kaže da joj nisu udobne.
Sada ti moram priznati da sam detaljno izgledao sve tvoje fotografije i pažljivom oku ne može promaći da ti često nosiš ove čarape. Znaš, rado bih oženio tebe, umjesto nje.

 

* Ali, ti ne znaš ništa o meni. Sve što znaš, pročitao si. Osim toga, puno sam starija od tebe.

 

 

Svako normalan zna da godine nisu nikakva prepreka. Ti si sve što bi jedan muškarac mogao poželjeti. Samouvjerena, pametna, moćna i, što je najvažnije, neizmjerno si seksi. Ma, ti si Boginja seksipila.

 

* Pokušala sam da ga razuvjerim i kažem da su Boginje na Olimpu, međutim, nije se dao, tako da je, nažalost, ovo kod njega bilo uzelo maha i morao je otići u blok opciju.

 

Tako mi je i jedan moj čitalac napisao:

Molim Vas da edukujete žene. Naučite ih kako zavesti muškarca.
Postoji jedna sitnica za njih, a nama muškima tako puno znači. Samostojeće najlon čarape. Obožavam ih, a i većina muških s kojima sam razgovarao. Meni je to simbol ženstvenosti, zrelosti i odvažnosti. Čak i ako mi u tom trenutku nije do sexa, kada naslutim ili osjetim onu čipku na samostojećim čarapama, to mi je kao boca šampanjca za porinuće broda u luku.

 

 

 

 

Na vrh