Novosti na policama marketa u BiH: Grand Strong – za one koji vole jači ukus kafe

15.04.2021. 


Za sve ljubitelje kafe koja ima jači ukus i intenzivan miris Grand kafa spremila je novu, svježe mljevenu, Grand Strong, koja se već može pronaći na policama marketa širom Bosne i Hercegovine.

Riječ je o novom članu porodice Grand kafe, koji je posebno kreiran za potrošače kojima je potreban dodatni i jači izvor energije. Grand Strong najbolji je izbor za one koji žele snažniji doživljaj kafe i koji istinski uživaju u jačem ukusu omiljenog crnog napitka. Ono što Grand Strong izdvaja, osim jačeg ukusa, svakako je i jedinstven način mljevenja i pečenja, ali i pažljiv odabir kafe. Naime, kako bi se oslobodila prirodna snaga kofeina i poprimila tamnija čokoladna boja, zrna kafe se nešto jače peku, nakon čega se melju na tradicionalan način, kamenim mlinovima. Zrna kafe na taj način oslobađaju posebna aromatična ulja koja doprinose intenzivnoj aromi, kao i kompleksnom, ali potpunom ukusu kafe.

Grand Strong ne samo da daje potrebnu dozu energije za svaki dan, već i doprinosi jačem iskustvu uživanja u dnevnom ritualu ispijanja kafe, tokom kojeg možete uživati u pravom prazniku za čula.

„U užurbanom tempu života svima nama često zafali energije za dalje, da nastavimo sa svakodnevnim obavezama, a Grand Strong najbolji je saveznik za lakši nastavak dana. U svako doba dana, kada god osjetite da vam je potrebna dodatna snaga, ali i za trenutke kada hoćete da odmorite od dnevnih obaveza, uz svoje najdraže, Grand Strong je pravi izbor. Vaše je samo da se prepustite uzbudljivoj jačini koju vam daje“, poručili su iz Grand kafe.

I miris i ukus, Grand kafa.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!