AKTUELNO

Novi detalji tragedije kod Dečana, ovo su ubijena djeca

Proklet bio, ti kriminalcu!, poručila razredna ubijene srednjoškolke. Pred autobus je izašla maskirana osoba i počela da puca na nas. Sve se desilo veoma brzo, rekao je putnik koji je sedeo na prvom sjedištu autobusa

Troje ljudi – dvoje dece i vozač, ubijeno je juče u pucnjavi koja se oko 19 sati dogodila kod sela Glođane u opštini Dečane na Kosovu i Metohiji.

Kako su preneli albanski mediji, u pucnjavi je stradao vozač autobusa koji je išao iz Đakovice do Dečana, a poginule su i dve mlade osobe, devojka G. M. i mladić L. H. koji su imali po 18 godina.

Pojedine beogradske televizije prenele su pozivajući se na albanske medije da je moguće da je motiv pucnjave osveta ili posledica međusobnog koškanja auto-prevoznika i borbe za rute.

Prema prvoj verziji, jedan putnik je uznemiravao devojke u autobusu, vozač ga je izbacio a on se vratio s kalašnjikovim, sačekao autobus i počeo da rešeta. Prema drugoj verziji, reč je o nesporazumu među auto-prevoznicima piše Kurur.rs

 

Ubijeni vozač autobusa

 

Razredna starješina ubijene tinejdžerke oprostila se s njom putem društvene mreže Fejsbuk.

– Proklet bio ti, kriminalcu, koji si ubio moju učenicu. Saučešće porodicama svih koji su večeras ubijeni – napisala je ona.

Tinejdžerka G.M. bila je učenica srednje medicinske škole. Njena rođaka rekla je da je djevojci (17) bio san da postane ljekar, prenosi Reporteri.

 

„Imala je 17 godina, išla je u medicinsku školu i vraćala se iz škole. Bio je to školski red vožnje, vraćala se kao i svakog dana autobusom, kao i svi učenici”, rekla je ona.

Kako je navela za RTK, porodica ubijene djevojke je u šoku.


Komentari
Na vrh