Zabava

“NovamaS” oduševila na SMFF-u i pokazala da stvara priliku za svu djecu

Na trećem izdanju Sarajevo Modest Fashion Festivala (SMFF) mali manekeni iz agencije “NovamaS” su noseći modele BH Craftsa pokazali da su pravi profesionalci na pisti. Njihova strast, samopouzdanje i snažna poruka inspirirali su mnoge da gledaju iznad površine i prepoznaju snagu koju svaki pojedinac nosi u sebi.

 

Agencija “NovamaS” još jednom je pokazala da je više od modeliranja, ona je platforma koja promoviše empatiju, socijalnu osjetljivost i zajedništvo.

Alma Musliović i njen tim kroz svoje projekte ne samo da oblikuju mlade talente u svijetu mode i scenskog nastupa, već ih potiču da rastu kao humani i suosjećajni pojedinci.

 

Almina strast prema modi i iskustvo u svijetu manekenstva prožima svaki segment agencije “NovamaS”, koja danas djeluje s posebnim ciljem – stvarati prilike za svu djecu.

 

– Mi smo već odavno više od agencije, mi smo svi kao jedna velika porodica. Pauze u radu najbolje nam pokažu koliko jedni druge volimo. Zato svi jedva čekamo 3. septembar kada će u Kulturno-umjetničkom društvu Lola na Dolac Malti biti održan upis novih članova, ali i druženje naših dugogodišnjih članova.  Revija BH Crafts-a donijela je priču o bosanskohercegovačkoj rukotvorini koja preplavljuje nasljedstvo naše zemlje, donoseći nam unikatne komade isprepletene s pričom i duhom našeg naroda. BH Crafts je brand koji nas podsjeća na važnost čuvanja tradicije i ručnog rada i drago nam je da već godinama uspješno sarađujemo – kaže Alma Musliović, vlasnica modne agencije “NovamaS” iz Sarajeva.

Na vrh