Aktuelno

Nova iznenađenja iz Zimskog grada Tuzla

Svaku noć dobra atmosfera i hiljade posjetilaca na Trgu slobode u Tuzli dovoljan je poziv da i vi posjetite (ako već niste) Zimski grad.

Kuhano vino, rakije, pivo, brojne gastronomske delicije uz koncerte svake noći vas očekuju svaki dan do 7.januara, a ponuda Zimskog grada od večeras je bogatija za dvije nove ponude.

38

Organizatori su na poseban način odlučili i da nagrade posjetioce ali i da učestvuju u jednoj humanitarnoj misiji. Organizovana je TOMBOLA čija je cijena 2KM, a osim nagrada koje možete osvojiti važno je napomenuti da ova tombola ima i svoj humanitarni karakter. Naime od svake prodate tombole dio sredstvava se odvaja za UG „Korak po korak“ Tuzla koje se brine za djecu sa posebnim potrebama u razvoju.

Inače nagrade za tombolu su obezbijedili: Pan, Carlsberg, Podrum Tolj, Vinska klet Goriška Brda, Snack Bar BAGUERI/ Hotel Tuzla, HEPOK, Vina Rubis, Knjižara „Zoljić“. Znači potražite simpatične hostese sa tombolom … učestvujte, osvojite … ali i pokažite svoje veliko srce <3

Pored tombole u Zimskom gradu Tuzla od večeras su u ponudi i najkvalitetniji sirevi sa Balkana, sve na jednom mjestu u KUĆI SIRA i sve po posebno povoljnim cijenama.

sir 2

Ne znamo da li znate ali na Bakanskom takmičenju sireva koje se održava svakog proljeća u Beogradu, Bosna i Hercegovina već dvije godine za redom ima NAJBOLJE SIREVE. Prošle godine tu je titulu ponio Zlatni sir iz Foče, a ove godine Eko Sir PUĐA. Da ne bude sve u „lokalnim“ okvirima predstavljamo vam i najbolje specijalitete od sira iz Sjenice. U KUĆI SIRA možete i kušati ali i pazariti:

  • Sjenički sir punomasni 45% mm 10KM/ kg
  • PUĐA sirevi:
  • Trapist 15KM/kg
  • Livanjac 16KM/kg
  • Livanjski 18KM/kg

sir 3

Exkluziva u Zimskom gradu Tuzla

  • Zlatni sir 35 KM/kg

+ Možete degustirati i vrhunski trapist sir isječen na kockice, bez kore po cijeni od 2,50KM/100 gr

Večeras u Zimskom gradu Tuzla se družimo uz hitove ‘80 i DJ Harija, dok je za utorak planiran nastup popularne Goce Tržan.

Dobro nam došli!

Na vrh