Business

NLB Banka Sarajevo vas poziva: Krenite na virtualno putovanje u svoju sljedeću karijernu avanturu!

Na tržištu rada koje se kontinuirano razvija, tradicionalni procesi konkurisanja za posao dobijaju digitalnu preobrazbu kao nikada prije. Inovacije na području ljudskih potencijala sve više uključuju upotrebu tehnologije poput umjetne inteligencije i analitike podataka za regrutaciju, upravljanje talentima i razvoj uposlenika. Na našem tržištu, NLB Banka Sarajevo predstavlja virtualnog avatara Enu koja kandidate vodi kroz dinamični proces apliciranja za radnu poziciju.

NLB virtualni avatar Ena koji ”živi” u NLB Virtualnoj poslovnici koristi se za simulaciju razgovora sa kandidatima tokom selekcijskog procesa zapošljavanja i ujedno je i prvi avatar na domaćem bankarskom tržištu na polju ljudskih resursa koji potencijalne kandidate vodi kroz proces aplikacije za radnu poziciju.

,,NLB Banka ističe promovisanje vrijednosti koje u prvi plan stavljaju ljude, razvoj ljudskih potencijala i prosperiteta, kao i kontinuirano učenje i povjerenje, što je prepoznala i bh. javnost te je NLB Banka Sarajevo nedavno proglašena među top tri najpoželjnija poslodavca u finansijskom sektoru u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu. Ovaj rezultat potvrđuje kontinuitet ulaganja u organizacionu kulturu, te izgradnju radne okoline u kojoj se zaposlenici osjećaju prihvaćeno i u kojoj teže da ostvare odlične rezultate. Pozivamo sve zainteresovane da apliciraju na neku od otvorenih pozicija u NLB Banci i krenu u svoju virtualnu karijernu avanturu”, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

NLB Banka vas poziva da pogledate neke od trenutno otvorenih pozicija u NLB Banci i aplicirate putem inovativne tehnologije!

Virtualni avatar Ena dostupan je na NLB Virtualnoj poslovnici na linku.

Na vrh