Zabava

Nina Badrić u rekordnom roku rasprodala prvi sarajevski koncert

Regionalna pjevačka diva Nina Badrić u manje od 10 dana u potpunosti je rasprodala koncert u Bosanskom kulturnom centru u terminu 5. marta 2022.!

Ninini sarajevski fanovi pokazali su na najbolji način koliko su se zaželjeli svoje miljenice i svih njenih velikih hitova, a zbog iznimnog interesa za Ninin koncert, organizatori su uz rasprodani koncert odlučili održati i 2. koncert i to u nedjelju 6. marta, s početkom u 20h.

Ulaznice za 2. koncert puštene su u prodaju i mogu se kupiti u sistemu kupikartu.ba i na blagajni BKC-a, a očekuje se da će jednako brzo planuti!

 

„Svi oni koji vole moju muziku trebali bi nabaviti karte na vrijeme jer bi i za drugi koncert mogle vrlo brzo nestati“, kratko je prokomentirala Nina veliko zanimanje za njene koncerte.

 

Podsjetimo, Nina Badrić sa svojim će pratećim bendom na predstojećim koncertima publiku provesti kroz sve velike hitove svoje karijere te će promovirati svoj novi  best-of album  »Dani i godine« koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas.

„Sarajevu se radujem kao malo dijete, jer znam da će me moje Sarajlije kao i uvijek dočekati raširenih ruku i srca punog ljubavi”, naglasila je pjevačka diva.

Publici još samo preostaje da što prije požure do najbližeg prodajnog mjesta i osiguraju svoju ulaznicu za još jednu nezaboravnu sarajevsku večer s Ninom Badrić!

 

Na vrh