Zabava

Nikolina Đekanović predstavila spot za pjesmu „Stani zoro“

Nikolina Đekanović, pjevačica kojoj predviđaju blistavu karijeru, publici je predstavila svoju prvu pjesmu „Stani zoro“, koju potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo.

Spot je režirao Vedad Jašarević, a sve je snimano u prelijepoj prirodi jezera Bočac, na Manjači i u hotelu Integra u Banjoj Luci. Za organizaciju je bila zadužena Dragana Stojanović. U spotu se pojavljuje samo Nikolina, koja je napisala i scenario za njega. Za šminku je bio zadužen Kosta Miljković, frizuru Danijel Marjanović i za stajling Boris Kargotić – Demode Couture.

 

Pjesma je snimljena u studiju kod Geronima, a na njoj su svirali muzičari iz njenog benda Danilo Jovanić, Lazar Ševarika i Sergej Kačavenda, te Krešimir Kaštelan, Miloš Nikolić, Laris Pašalić i Dragan Buca Todorović. Prateći vokali su bili Jadranka Krištof, Dragana Kajtazović Šenkovski i Mirko Šenkovski Geronimo.

 

 

– Prezadovoljna sam saradnjom sa Geronimom. Uradili smo i zanimljiv spot, a sada je na publici da posluša pjesmu i da svoj sud. Ovo je za mene novi početak. Nakon takmičenja u Zvezdama Granda došlo je vrijeme i da snimam svoje pjesme. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici širom regiona i da ćemo je zajedno pjevati na mojim nastupima.

 

 

U ponedjeljak, 26. decembra, u 19 sati, „Stani zoro“ predstavit ću i novinarima na druženju u restoranu Gatsby u Banjoj Luci, u kojem ću nastupiti i za Novu godinu – kaže Nikolina Đekanović, finalistica Zvezda Granda u kojima joj je mentor bio Aleksandar Milić Mili.

 

 

Na vrh