Zabava

Nihada Kapetanović pobjednica showa “Nikad nije kasno” predstavila “Bez tebe”

Nihada Kapetanović predstavila je svoju novu pjesmu “Bez Tebe”

Tekst pjesme “Bez tebe” pisala je Aida Džaferagić, dok je za muziku i aranžman bio zadužen Almir Ajanović. Pjesma je snimana u studiju Tempo.

 

Nihada Kapetanović je rođena 29.01.1967. godine u mjestu Milodraže (Kiseljak, BiH). Interesovanje za muziku pokazivala je već u ranom detinjstvu, učestvujući na takmičenjima pjevača amatera, gde je uvijek osvajala prvo mjesto. Godine 1987. snimila je kasetu i u tom periodu njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Nedugo nakon toga, godine 1988.zasnovala je porodicu i pjevačku karijeru stavila na drugo mjesto.

 

Muzici se ponovo ozbiljnije posvetila nakon učešća na regionalnom takmičenju “Zvijezda možeš biti ti” na Televiziji “Hayat”, gdje je dospjela do finala. Takmičenje joj je donijelo nova poznanstva, kao i nove angažmane, pa je tako svoje nastupe proširila i izvan granica BiH. Prijavila se za učešće u emisiji “Nikad nije kasno” jer je željela da kroz svoj pjevački talenat pokaže da još uvijek ima puno toga da pruži publici. Nakon veličanstvene pobjede na ovom takmičenju Nihada Kapetanović postala je zvijezda koju žele da čuju ljudi željni dobre pjesme a o tome svjedoče i videa na Youtubeu gdje broji milionske preglede.

 

Na vrh