NEŠTO NOVO U TUZLI – U nedjelju Dan otvorenih vrata u Vrtiću KIKI

12.03.2021. 


Slavinovići ali i cjela Tuzla uskoro postaju bogatiji za još jednu, iznimno kvalitetnu ustanovu koja će se brinuti o najmlađima.

Vrtić KIKI neće samo biti vrtić nego i mjesto rasta i odgajanja, prilagođen najmlađim uzrastima, a po najvišim profesionalnim normama. U nedjelju 14.03. oni organizuju drugi Dan otvorenih vrata, gdje možete doći sa svojim mališanima da se upoznate i sa prostorom gdje će djeca boraviti ali i uposlenicima ove ustanove. Naravno možete dobiti i sve odgovore na pitanja koja vas interesuju u vezi ovog vrtića, tako da vam toplo preporučujemo da upišete: Vrtić KIKI (ul. Goste Lazarevića 122) nedjelja 14.3. od 12 do 17h. 

Za sve dodatne informacije možete pozvati 061 055 066

Inače vrtić KIKI raspolaže sa ukupno 270m2 unutrašnjeg prostora i 150m2 vanjskog prostora i sa dvije planirane igraonice, a sve je pokriveno video-nadzorom.

 

Dobro došli!BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!