Nesko predstavlja pjesmu i spot “Ne diraj mi uspomene”

04.04.2021. 


Nakon pjesme “Iz svoje avlije”, koja govori o ljubavi prema rodnom gradu Tuzli, Nesko je objavio novi singl “Ne diraj mi uspomene”.

“Kad vas rastave Daljine (veliki Neskov hit iz 90tih godina op.a.) ostaju uspomene, i zato Ne diraj mi uspomene” kaže Nesko i dodaje “Nadam se da će ova pandemija uskoro završiti a mi ćemo se potruditi da, povodom 30 godina mog uspješnog muzičkog stvaranja, napravimo jedan fin koncert za vas”.

Nesko a

Autor pjesme i režiser video spota je Azur Jahić, uz asistenciju i tehničku podršku standardnog tima u kojem su Jasmin Jatić i Mario Stjepić. Pjesma i spot su objavljeni za Izdavačku kuću “Spectrum”.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!