Zdravlje

Neka vam “Vaše zdravlje” uvijek bude na prvom mjestu

Poliklinika Vaše zdravlje profilirana je za specijalističke konsultativne usluge iz oblasti oftalmologije, medicinsko-biohemijske laboratorije, interne medicine i usluge po principu dnevne bolnice.

 

Osnivanjem Poliklinike Vaše Zdravlje, Bosna i Hercegovina se pozicionirala na listu evropskih zemalja u kojima se, uz najnoviju tehnologiju i vrhunske hirurške i dijagnostičke metode, rješavaju problemi na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni standardi u liječenju očnih oboljenja.

Poliklinika Vaše Zdravlje je otvorena u maju 2016. godine sa idejom da okupi domaće i inostrane stručnjake kako bi bh. građanima pružili najsavremenije dijagnostočke i hirurške usluge iz oblasti oftalmologije, interne medicine i laboratorije.

 

Poliklinika Vaše Zdravlje je smještena u istočnom dijelu Tuzle, u naselju Sjenjak, C blok „Ulica Ismeta Mujezinovića“ br. 26. Na 400 m2 nalaze se ordinacije, čekaonica i operacina sala, a sve navedeno je uređeno prema najmodernijim medicinskim standardima. Uz prostranu čekaonicu s ergonomski dizajniranim stolicama za pacijente i pratnju, Poliklinika je opremljena i operacionim traktom i dijagnostičkim centrom te posebnim prostorijama za sterilizaciju i pripremu za operativne zahvate.

 

🏨: Ismeta Mujezinovića 26, Sjenjak C – Blok, Tuzla, BiH
☎️: Oftalmologija: +387 35 277 292
☎️: Laboratorija: +387 35 279 218

👀 Oftalmološke usluge: https://www.vasezdravlje.ba/oftalomoloske-usluge/
👩‍🔬 Laboratorijske usluge: https://www.vasezdravlje.ba/laboratorijske-usluge/

 

Za Vaše zdravlje, uvijek najbolje!

Na vrh