Business

NE MORATE U TURSKU ZBOG PRESAĐIVANJA KOSE – Tretman PRP od sada u Tuzli!

U Tuzli i okolini postoji mnogo salona za uljepšavanje i njegu kože lica i tijela, ali jedan se izdvojio kao najmoderniji koji prati sve moguće nove trendove u regionu.
 Kako smo malo istraživali došli smo do saznanja da Beauty studio “MAGIC HANDS” – Tuzla upravo jedan od vodećih u regionu ali nije čudo jer je vlasnica salona Irna Hanić najprije medicinski radnik UKC-a u Tuzli na prijemu za urgentno a onda kako tuzlaci ističu i “kraljica obrva”.
 Zašto kraljica obrva? Jer godinama u nazad prati sve moderne trendove puder obrva, i osim što njene klijentice posebno hvale i ističu njen dosadašnji rad, Irna se još dodato edukovala i kod popularnog Adaktara iz susjedne Srbije pa je sam epitet “kraljice obrva” dodatno opravdala.
 Neke od njenih radova vidjet ćete u nastavku …
… ali još pored toga moramo istaknuti da Beauty studio “Magic Hands” Tuzla (koji se nalazi preko puta Hemijske škole) još nudi moderne nadogradnje noktiju (manikir i pedikir) masaže, popularnu Maderoterapiju, trajnu šminu, lipolizu i botox – kojeg na žalost mnogo klijentica zbog cijene idu raditi kod nestručnih osoba o čemu smo najprije zamolili Irnu da nam da i svoj komentar:
– Upravo tako, nekada novčanik diktira naše mogućnosti i ja to razumijem ali mnoge moje nove klijentice dolaze kod mene nakon što su upropaštene u drugim salonima botoxom ili puder obrvama. Kako narodna izreka kaže ” Ne jede se od svake ptice meso” savjetujem svim djevojkama da se najprije raspitaju kod koga odlaze na uljepšavanje lica i tijela te u kakvim kombinacijama to njima može da škodi ili donese neke dobre vidljive rezultate. Moj salon se uvijek trudi da donesemo neke inovacije te da smo za to najprije i certificirani, obučeni i da imamo dozvolu da i radimo te tretmane. A mnoštvo ih je u ponudi. Trenutno bi izdvojila LIFT'N'PELL tretman za naboranu, suhu i zrelu kožu sa efektom filera a u borbi protiv starenja kože – ističe Irna Hanić, pa vam ostale tretmane, ponudu, akcije i popuste savjetujemo da pogledate na zvaničnoj instagram stranici salona …

Ili svoj termin, savjetovanje ili konsultacije možete zakazati i na broj telefona:

+38761 758 354
U našem naslovu smo istakli da više ne morate u Tursku zbog presađivanja kose jer ovaj salon upravo radi i PRP tretman
Upravo zbog tih razloga, tretman prorijeđene kose vlastitom krvlju postao je jedan od najpopularnijih tretmana za rješavana problema gubitka kose.
 

Terapija krvnom plazmom, odnosno vlastitom krvlju je vrsta tzv. regenerativne medicine koja se najčešće koristi u borbi protiv starenja te liječenja ozljeda.

Proaktivno se služi sastavnicama naše krvi kao što su trombociti, bio-aktivne tvari i faktori rasta koji su odgovorni za proces regeneracije tkiva.

 

 

Posljednjih nekoliko godina terapija vlastitom krvi postigla je značajan odjek na temelju svojih pozitivnih rezultata u rješavanju problema gubitka kose.

Primjenom ove metode kod većine pacijenata je zabilježen ubrzani rast kose – dulja i deblja kosa u odnosu na netretirano područje.

Stopa uspješnosti same terapije je čak 80%!

 

 

Metoda pomlađivanja matičnim stanicama može se upotrebljavati za:

  • Smanjenje glaberalnih linija, odnosno bora između obrva
  • Smanjenje bora „mrštilica”
  • Poboljšanje izgleda bora oko očiju
  • Smanjenje nazolabijalnih bora
  • Smanjenje bora smijalica
  • Tretiranje ožiljaka od akni
  • Smanjenje bora oko usta
  • Pomlađivanje kože na rukama i ostalim dijelovima tijela
  • Poticanje rasta kose na tjemenu

 

Na vrh