Nastup na Međunarodnom atletskom mitingu u Autriji

10.06.2021. 


Jučer, /09.06. 2021/ su na međunarodnom atletskom mitingu “Raiffesen Austria Open” u Eisenstadtu nastupili naši najbolji članovi Kluba Rusmir Malkoćević, Hajrudin Vejzović i Edhem Vikalo koji su ostvarili odlične rezultate istrčavši svoje lične rekorde.

Rusmir Malkoćević je u trci na 400 m prepone osvojio 2 mjesto sa rezultatom 51,48 s, Hajrudim Vejzović je u trci na 100 osvojio 4 mjesto sa rezultatom 10:53 što je drugi rezultat svih vremena u BiH u ovo disciplini, dok je Edhem Vikalo istrčao svoj najbolji rezultat u trci na 100 sa vremenom10:72.
Edhem Vikalo već sustra putuje na Prvenstvo Balkana za juniore koje se 12 i 13 juna održava u Istanbulu, gdje će nastupiti u disciplinama 100 m I 200 m.

Prema Kalendaru takmičenja ASBiH za 2021, godinu u subotu će naši takmičari-ke će nastupiti na Prvenstvu BiH za pionire-ke koje će se održati u Zenici, dok će juniori-ke i seniori-ku u nedjelju na “Međunarodnom atletskom mitingu Novi grad” u Sarajevu.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!