BiH

Nakon javnog vrijeđanja Bošnjaka pitamo vas da li treba zabraniti emitovanje ZADRUGE u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

Počela je još jedna sezona reality show programa televizije PINK pod imenom ZADRUGA i to već 6. izdanje. Skupina opskurnih tipova i sponzoruša, sa radnjom koja se svodi na to ko će o kome više prljavštine iznijeti i ko će koga više uvrijediti ili udariti.

Nažalost i ovakav program ima svoju publiku, a učesnici kako ih popularno zovu “zadrugari” su spremni na sve da se dodvore širokim narodnim masama. Već prvog dana emitovanja nove sezone,  došlo je do incidenta između “heroja ‘90-tih” Kristijana Golubovića i Bilala Brajlovića iz Sarajeva. ovom sukobu se verbalno priključio i još jedan od učesnika, izvjesni Uroš Ćertić, koji u svom vokabularu ne zna sastaviti više od “je i be” … Više puta je u ovom svom obraćanju uvrijedio i ponizio Bošnjake … poslušajte …

 

Nakon ovoga pitamo se da li nadležne službe u ovoj državi (ako ih ima, zapravo ako ima još države uopšte) imaju namjeru da reaguju i ZABRANE emitovanje ovakvog smeća ili će po ko zna koji put oćutati na uvrede koje su upućene prema jednom od naroda koji živi u Bosni i Hercegovini.

TV PINK je reagovao kaznivši pomenutog učesnika sa jednokratnim oduzimanjem honorara, ali nisu ga izbacili na što imaju PRAVO I OBAVEZU, a i zašto bi …

Samo da napomenemo da ovu i slične emisije koje se emituju u programu ove medijske kuće finansira (i to dobro) i BH Telecom putem svoje platforme  MOJA TV.

Da li ćete i VI ĆUTATI ili …?


Komentari
Na vrh