Business

NAKON 4 GODINE: U Tuzlu dolaze najveća tehnološka dostignuća iz auto-moto svijeta

Ovogodišnji peti po redu Auto Show Week koji će se održati u Tuzli nesumnjivo će biti prava poslastica za sve ljubitelje automobilizma.

 

Desetine renomiranih proizvođača posjetiocima će predstaviti svoja najnovija ostvarenja koja će tuzlanski posjetioci moći da vide i eventualno postanu vlasnici nekih od svjetskih lidera u automobilskoj industriji.

 

Ovogodišnji događaj posjetiocima će, osim automobila, ponuditi i motocikle svjetski poznatog proizvođača, Harley Davidsona, a neće izostati ni kvalitetan sadržaj za ljubitelje biciklizma.

 

 

Na ovogodišnjem Auto-moto Show weeku moći ćete pogledati modele sljedećih proizvođača:

Renault, Dacia ,Nissan, Ford, Kia, Volkswagen, Range Rover, Jaguar, Suzuki MG, Peugeot, Škoda, Huyndai, Toyota, Lexus, Harley Davidson i CF.

Osim bogate ponude u okvirima autoindustrije i novih modela automobila, jedna od sporednih tema o kojima će biti govora na ovogodišnjem izdanju Auto show Weeka bit će tehnologije budućnosti, a govorit će se i o Tuzli i njenoj budućnosti kada je u pitanju autoindustrija.

 

 

Agencija Colosseum najavljuje jedini i jedinstveni Auto Show Week 2023, koji će se održati u periodu od 19.05. do 21. 05. 2023. godine, na parkingu Bingo City Centra u Tuzli. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Više informacija potražite na www.autoshowweek.ba.

 

 

Dobro došli!

Na vrh