Zabava

Najveći koncert ovoga ljeta – NK Slaven Živinice priprema grandioznu proslavu svog 88 rođendana

Malo je sportskih kolektiva u cijeloj Bosni i Hercegovini pa i u regionu koji se mogu pohvaliti sa 88 godina kontinuiranog postojanja i uspješnog rada. Jedan od takvih je i NK Slaven iz Živinica koji je formiran sada već davne 1936 godine.

Ove godine NK Slaven, slavi 88 rođendan koji će obilježiti kako to i priliči sa svojim navijačima i simpatizerima. Niz manifestacija ovog rođendanskog slavlja imaće kulminaciju 22.jula kada će se na stadionu Slavena u Živinicama održati najveći koncert ovoga ljeta, kojim će se i zvanično obilježiti ova godišnjica. Ovaj koncert osim dobre zabave ponudiće vam i priliku da kupovinom ulaznice pomognete i finasijski NK Slaven u takmičenju naredne sezone.

nk slaven

Na rođendansko slavlje, pozvani ste svi, a za dobru zabavu te večeri pobrinuće se po najveće zvijezde sa naših prostora – Sadik Hasanović i Tapani, Aldina Bajić te Nihad Fetić Hakala.

Naravno ovako grandiozno slavlje ne bi bilo moguće bez prijatelja ovog slavljeničkog projekta a to su generalni pokrovitelj HiH doo Živinice te Admiral casina, Omega, EPLAST, nargila bar Čaršija i Koping K.B. doo Živinice.

Ulaznice za ovaj mega spektakl su već u prodaji i moguće ih je nabaviti u prostorijama NK Slavena, u caffeu Caraca, Imperija Lounge i nargila baru Čaršija u Živinicama i online putem sistema kupikartu.ba

Vidimo se da onda 22.jula od 20 sati na stadionu NK Slavena u Živinicama da zajedno obilježimo Slavenovih 88 godina ponosa i slave.

Dobor nam došli!

Na vrh