Eventi

„Najveća žurka na Balkanu“ stiže na jezero Modrac – Aca Lukas 14.avgusta specijalni gost na rođendanskoj zabavi Robinzona

Jedna od najveći zvijezda estradne scene ovih prostora, Aca Lukas nakon dugo vremena održaće koncert na području Tuzlanskog kantona. Naime kako smo saznali od organizatora on je specijalni gost na velikoj rođendanskoj zabavi restorana Robinzon, kojom obilježavaju 22. godine uspješnog poslovanja i rada. Sve se ovo dešava u okviru njegove koncertne turneje „Najveće žurka na Balkanu“ sa kojom Aca iz dana u dan ruši sve rekorde posjećenosti pojedinih koncertnih prostora.

Koncert će se održati u srijedu 14. avgusta – koncertna arena Robinzon/jezero Modrac Lukavac. Aca će na koncertu imati i svoje posebne goste, a o kome se radi za sada nismo uspjeli saznati.

Arena Robinzon je sigurno jedan od najljepših koncertnih prostora na ovom području, a ovo će biti i jedinstvena prilika da Aca publici predstavi i svoj novi hit, pjesmu „Problem“ u koju je uradio sa Majom Berović.

Karte po cijeni od 10, 15 i 25KM za ovoj najveći ljetni spektakl mogu se nabaviti u restoranu Robinzon, na prodajnom mjestu u Tuzli CD Shop Kod Seje & Vilija te u sistemu kupikartu.ba

Ulaznice na dan održavanja koncerta će biti 20 i 25KM.

Generalni medijski pokrovitelj koncerta je NARODNI radio.

Na vrh