Eventi

Najpopularniji britanski DJ duo PROK&FITCH u petak na Robinzon Party-ju

Ljeto dobre zabave na jezeru Modrac se nastavlja 27.jula sa tradicionalnim Robinzon Party-jem.

Ove godine specijalni gosti na Robinzon Party-ju su momci iz najpopularnijeg britanskog DJ dvojca – PROK&FITCH.

Ekipa iz Brigtona, Ben Prok & James Fitch čine jedan od najuzbudljivijih i najpriznatijih DJ dvojaca kada je HOUSE muzika u pitanju. U kratkom vremenskom periodu od stupanja na scenu svojim orginalnim produkcijama došli su do samog vrha svjetske DJ scene. Taj njihov trud je prepoznat i od strane njihovih kolega vrhunskih DJ-a poput Pete Tonga, Nic Fanciulla, Carl Coxa, Joris Voorna, Loco Dice, Joseph Capriati, Hot Since 82, Mark Knighta … koji njihove trake redovno uvrštavaju u svoje setove.

Sve ovo im je donijelo popularnost širom planete, tako da redovno nastupaju na najznačajnijim eventima uključujući i Space Ibiza, Sankeys, Amnesia, Ministry of Sound, Spy Bar Chicago and Ultra Music Festival, EDC, Sunburn, BPM Mexico i Sensation White. Inače Prok & Fitch izdaju za renomirante etikete Suara, Toolroom Records i dr.

Na Robinzon party-ju scenu će dijeliti sa vrhunskom domaćom ekipom predvođenom DJ BORGom, zatim jednim od najcjenjenih klupskih DJ-a u Švicarskoj, a našim redovnim gostom ASSYMom. Tu je i jedan od najboljih party DJ sa ovih prostora STAN TAYLOR te SOULMATE.

Ekipa je spremna, a nadamo se da ćete nam se pridružiti i vi u jednistvenom  nastavku najbolje zabave ovoga ljeta, na Robinzon party-ju, 27.jula 2018 od 21h na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac/Lukavac.

Good Vibes Only 🙂

Na vrh