Aktuelno

Najbolji doček i ove godine vas očekuje u Hotelu Tuzla

Tuzlaci i građani susjednih mjesta tradicionalno već godinama dočekuju novu i ispraćaju staru godinu u jednom od najljepših mjesta u gradu, u Hotelu Tuzla.

Svake godine ovdje je zabava do ranih jutarnjih sati. Tako će biti i ove godine, jer su se organizatori potrudili da i ovogodišnji doček ostane svima u lijepom sjećanju.

Za razliku od svih dosadašnjih dočeka Nove godine u Hotelu Tuzla, ove godine vam nudimo doček u četiri sale sa četiri različita programa ali … vi možete da odaberete salu u kojoj slavite, ali možete plesati u sve četiri 🙂

 

 

nesko ng

U restoranu Breza goste će zabavljati „Kralj dobre zabave“ – Nesib Delibegović Nesko uz orkestar Stari grad, a cijena ulaznice je 70KM.

 

 

nov g

U Kristalnoj dvorani za dobru zabavu je zadužen vaš omiljeni Hame Nalić sa svojim gostima Zvezdanom i Tomom uz ulaznicu od 70KM.

 

 

1

U prelijepom ambijentu Gradske Kafane goste će zabavljati jedna od najvećih mladih zvijezda naše estrade Elma Hadžić i njen prateći bend, a ulaznica je 70KM.

 

 

CIKO VLADO NG

U Snack Baru BAGUERI sa gostima će se družiti najbolji duo – ČIKO & VLADO a ulaznica je 50KM

 

 

U cijenu u svim salama je uključeno piće dobrodošlice destilerije MONOGRAM, bogata svečana večera, torta i šampanjac u ponoć, a organizatori su obezbijedili i tomobolu sa velikim fondom nagrada.

POSEBNO ZANIMLJIV je tzv. „paket aranžan“ koji uključuje:

  • Doček Nove godine (sala po vašem izboru) + repriza novogodišnjeg slavlja (01.01.) + dva noćenja u Hotelu Tuzla (31.12. i 01.01.) za samo 220KM/po osobi (u deLUX sobama) ili 180KM/osobi za smještaj u Standard sobama.

Za sve kojima je jedna noć malo, na istom mjestu se organizuje i „repriza novogodišnjeg slavlja“ 01.01. 2018 g. od 20 sati, u svim salama sa istim programom, a cijena ulaznice za tu noć je 20KM.

Karte su u prodaji, a dodatne informacije i rezervacije možete dobiti u Snack Baru BAGUERI u Hotelu Tuzla ili na broj telefona 061 735 315

Na vrh