Zabava

Najbolje za kraj: „Bijelo dugme“ zatvorilo “Balkan music festival” na Jahorini

Četverodnevni muzički događaj “Balkan music festival”, koji je tokom dva vikenda trajao na Jahorini, sinoć je završen koncertima “Divljih jagoda”, “Riblje čorbe” i “Bijelog dugmeta”.

Festival je privukao veliki broj gostiju iz BiH i regiona, a olimpijskom ljepoticom prodefilovala su neka od najpoznatijih imena narodne i zabavne muzike, čime su se organizatori potrudili da zadovolje najrazličitije ukuse posjetilaca.

Jahorina vrvi od turista iako je tek početak zimske sezone, a sigurno da je tome doprinijela odlična ponuda, novi ski – liftovi i žičare, ali i bogati muzički sadržaji.

– Došli smo za vikend na Jahorinu zbog koncerta „Bijelog dugmeta“. Sve je odlično organizirano. Uživali smo u fenomenalnom muzičkom programu – rekao je Mensur Mulalić iz Cazina, koji je na Jahorinu došao sa prijateljima Muhamedom Duratovićem i Adnanom Kovačevićem.

Među prisutnim na sinoćnjim koncertima je bilo dosta turista iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske…

– Došla sam sa društvom da uživam u zimskim radostima na Jahorini koja je definitivno zimski centar regiona. Pozitivno sam iznenađena svim viđenim – kaže Jelena Jovanović iz Beograda.


Komentari
Na vrh