Eventi

Muzičko carstvo Aleksandre Radović ponovo u Tuzli

Već u prvim danima nakon izlaska albuma „cARstvo“ bilo je jasno da je Aleksandra Radović publici poklonila diskografsko izdanje koje osvaja na prvo slušanje.  Od izlaska albuma Aleksandra je jedan od najtraženijih izvođača i puni dvorane širom regiona.

Novembar će biti u znaku Aleksandre Radović, jer će nakon rasprodanih koncerata u Beogradu i Novom Sadu, na radost brojnih fanova u Bosni Hercegovini njeno muzičko cARstvo stići i u naše krajeve.

  1. novembra Aleksandra će održati koncert u sarajevskom BKC -u, dan kasnije je u zeničkom BNP – u, dok će treći koncert u okviru bh turneje biti održan u tuzlanskom Bosanskom kulturnom centru 27. novembra.

„Presrećna sam što moja muzika pronalazi put do ljudi koji znaju da cijene kvalitetne muzičke vrijednosti. U Bosni i Hercegovini imam mnogo dragih prijatelja, a svaki susret s njima ispunjava moju dušu neizmjernim zadovoljstvom.“

Producent turneje je Agencija „Zeus“. Ulaznice su u prodaji u marketing službi BKC – a i na tuzlanskom Korzu, kod „Seje i Vilija“.

Na vrh