Eventi

Music Market u Tuzli od 14. do 16.06.

Music Market je jedinstven događaj u BiH, kojeg po prvi put organizira društvo Promet Tehno d.o.o., kao jedan od najvećih distributera muzičkih instrumenata i opreme najznačajnijih svjetskih brendova za BiH, u periodu od 14. do 16.06.2019., a održaće se na otvorenom prostoru Muzičkog centra Promet tehno d.o.o. Tuzla, koji se nalazi na adresi Kula br. 3.

Šta je Music Market? Music Market je jedinstven događaj u BiH, kojeg po prvi put organizira društvo Promet tehno d.o.o., kao jedan od najvećih distributera muzičkih instrumenata i opreme najznačajnijih svjetskih brendova za BiH, u periodu od 14. do 16.06.2019., a održaće se na otvorenom prostoru Muzičkog centra Promet tehno d.o.o. Tuzla, koji se nalazi u Tuzli na adresi Kula br. 3.

Pozivamo sve one koji imaju gitaru, bubanj, pojačalo, mikrofon, gramofon ili neki drugi muzički artikl, te imaju želju i potrebu da svoj artikl ili više njih proda, zamjeni, pokloni ili pak pokaže drugima, da se besplatno prijave putem prijavnog obrasca, kojeg možete preuzeti u elektronskoj formi klikom na link:
http://tiny.cc/sliu7y ili preuzimanjem prijavnog obrazac u Muzičkom centru Promet tehno d.o.o. Tuzla

Tokom trajanja Music Market-a, organizator je obezbijedio sve potrebne uvjete za kvalitetan događaj, od potrebne izložbene infrastrukture (pagode, štandovi i sl.), pa do mnogo popratnih aktivnosti, kao što su razne radionice, slušaonice, jam-session i slični sadržaji. U večernjim satima će biti upriličeni prigodni koncerti, a svo vrijeme trajanja Music Market-a biće otvoren improvizirani Music Market Pub, u kojem će se svi prisutni moći popiti neko piće i odmoriti se. Promet tehno d.o.o. i Music Market vas nestrpljivo očekuju i obećavaju dobar provod.

Vidimo se! 

#PrometTehno #Tuzla#MusicMarket2019

Na vrh