Tuzla

Muhamed Nalić Hame završio u bolnici, podrška stiže sa svih strana

Tuzlanski pjevač i nekadašnji finalista šoua “Nikad nije kasno”, Muhamed Nalić Hame, zabrinio je svoje prijatelje nakon što je objavio fotografiju iz bolnice.

Naime, pjevač se otkrio da se nalazi u tuzlanskoj bolnici, nakon čega se na Fejsbuku digla velika drama, budući da već ima ugrađena četiri bajpasa.

Ekipa Grand Online portala kontaktirala je pjevača koji je otkrio da je na ispitivanju uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja.

– Moram na koronarografiju. Bio sam na CT skeneru, pa ne valja nalaz, začepili se bajpasi, ali biće dobro – izjavio je on, koji ni u najtežim trenucima nije izgubio volju i snagu.

Kako saznajemo, pjevač je u rukama najboljih stručnjaka, a da ide na bolje svjedoči i njegova posljednja objava na Fejsbuku.

– Nisam znao da se muškarac može ovoliko obradovati cvjeću. Hvala vam, drage moje – napisao je pjevač iz bolničke postelje nakon što su ga njegovi najdraži obradovali korpom cvjeća.

 

Ipak, zabrinuti prijatelji i fanovi i dalje mu pružaju podršku i na društvenim mrežama ostavljaju komentare:

“Uz tebe smo, Hame. Od srca ti želimo brz oporavak”, “Prijatelju, želim ti da i ovu prepreku, koju ti je život postavio, uspješno prebrodiš”, “Izdrži, Hame”.

 

Na vrh