More pogodnosti sa NLB Mastercard karticama

18.07.2021. 


Uživanje na sadržajnim plažama i u slanoj vodi Panonskih jezera je još veće kada znate da plaćanjem ulaznice Mastercard karticom NLB Banke budete počašćeni sladoledom.

Ljeto je, čini se, toplije nego ikada i jedva čekamo da se rashladimo u jezeru ili moru. Mastercard i NLB Banka d.d., Sarajevo su se pobrinuli da zasluženo opuštajući momenti na odmoru budu još ugodniji, pa tako za svako plaćanje ulaznice za kompleks slanih jezera ’’Panonika’’ u Tuzli bilo kojom Mastercard karticom NLB Banke dobijate hladni sladoled koji će sigurno goditi na visokim temperaturama.

Podržimo domaći turizam uz odličnu ponudu koja je jedan talas u moru pogodnosti sa NLB Mastercard karticama.

NLB Banka. Za sve što dolazi.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!