Modna revija HRAM GLAMURA oduševila Tuzlake

18.11.2019. - 23:49 


Sinoć (Nedjelja 17.11.2019) u tuzlanskoj Vinoteci Madeira održana je godišnja revija kreatorke Svjetlane Vuković Cece pod nazivom ”Hram Glamura” u režiji i organizaciji Samir Rich-a.

Modeli koji su sinoć predstavili novu kolekciju poznate BH dizajnerke i kreatorke stigli su iz raznih krajeva BiH, no publiku je oduševilo to što izlazi nisu bili klasični nego drugačiji nego inače uz čak i performanse sa frizerima.
Između tri izlaza koliko ih je bilo, publiku su svojim izvedbama zabavili i pjevačica Aysela koja se na crvenom tepihu pojavila sa krunom na glavi te otpjevala tri pop-rock pjesme. Osim Aysele program je upotpunila i neprikosnovena orijentalna plesačica Elvira El-Nur sa također neobičnim performansom.
Svjetlana Vuković Ceca zahvalila se svima na organizaciji i podršci, posebno kompaniji Sar Light koja se pobrinula za rasvjetu i audio podršku, osim njima tu su bili i frizerski saloni Zo&Em iz Tuzle, frizerski salon Mery, butik Tip-top, mesnica Beširović, fotograf Haris Karabegović a što se tiče scenografije u Vinoteci za to se pobrinuo Salon vjenčanica i oprema za vjenčanje Glamour iz Tuzle.
Kroz fotografije pogledajte kako je sve izgledalo proteklu večer…


BoljaTuzla.ba (članak poslao čitatelj) - Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala BoljaTuzla.ba. BoljaTuzla.ba ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. BoljaTuzla.ba isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!