Mladi poduzetnici u Tuzli – Prijavite se za Invision business doručak

18.07.2021. 


“Eh, a kad bih ja” su bezbroj puta ponovljene riječi svake osobe koja ne voli ono što radi, ali je eto život doveo na taj posao gdje trenutno jeste. Iz straha, komfora, kredita u banci ili neke druge životne situacije se ne odlučuje napraviti neki korak, iako već godinama razmišlja o tome. I Amir i ja smo dali otkaze na dobro plaćene poslove, i pokrenuli svoju firmu. Tad se to nimalo nije činila “pametna” odluka, ali vrijeme je pokazalo suprotno. To je bilo najbolje što smo mogli napraviti za sebe i za svoj život. A tako počinje i gotovo svaka priča ljudi u biznisu, sa maštom koja je kroz neko vrijeme postala realnost.
Sa temom „Eh, a kad bih ja…“ donosimo posebno izdanje Invision Business Doručka u Tuzli, u četvrtak, 22. jula. Pričamo o tome kako se pokrenuti, kako želje pretvoriti u akciju i kad je zapravo pravo vrijeme za početi nešto svoje ili nešto drugo. Ovaj događaj je prvenstveno namijenjen svima koji su na prekretnici svoje karijere i žele se baviti sa nečim drugim, a ne znaju kako početi, kao i poduzetnicima i onima koji planiraju pokrenuti svoj biznis.
Vidimo se!

Amir i Ajla
Invision Consulting
CIJENA, UPLATE, VRIJEME, LOKACIJA
CIJENA po osobi: 50 KM (u cijenu je uračunat doručak i donacija 5KM Zara – ka zvjezdama.)

RANE PRIJAVE: 45 KM (za sve uplate do 16.7.2021. godine)
Datum: Četvrtak, 22. juli, 2021. godine
Vrijeme: 10:00 – 12:00h
Lokacija: Wintorius Lounge, Tuzla
*Invision Business Doručak je mjesečni business event za poduzetnike na kojima pričamo, dijelimo savjete, povezujemo se i dogovaramo saradnje. Svaki Business Doručak je tematski, sa hot & sexy specijalnim temama koje se tiču biznisa (zapošljavanje, idealni klijenti, paketi usluga, širenje biznisa, marketing, prodaja, investiranje, i sve što može biti vezano za biznis). IBD se održava u Bihaću, Sarajevu i Kiseljaku.

*Organizatori i fasilitatori ovog biznis događaja su poduzetnici Ajla i Amir Mulalić, vlasnici agencije Invision Consulting. Kroz svoju 10-godišnju poduzetničku avanturu, pokrenuli su šest biznisa u različitim sektorima, od IT sektora, turizma do HR i biznis konsaltinga. Njihove edukacije i događaji su poznate po praktičnim vježbama i AHA momentima, bez gubljenja vremena i iscrpnih prezentacija sa 99 slajdova. Specijalnost im je da pomognu ljudima da zarade više radeći ono što voleBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!