Zabava

Mirza Selimović objavio spot za pjesmu „Plakaćeš“ sa kojom je osvojio treće mjesto na festivalu „Beogradsko proleće“

Mirza Selimović publiku je obradovao spotom za pjesmu “Plakaćeš”, za koju muziku potpisuje Vasilis Gavrilidis, a tekst je djelo Jelene Trifunović.

 

Sa ovom pjesmom naš pjevač, koji je poznat po baladama, osvojio je treće mjesto na nedavno održanom prestižnom festivalu zabavne i pop muzike „Beogradsko proleće“.

Mirza selimović

– Reakcije nakon učešća na “Beogradskom proleću”, na kojem su učestvovali velikani kao što su Oliver Dragojević, Zdravko Čolić i Arsen Dedić, su odlične. Zbog toga smo željeli da ova priča odmah dobije nastavak i da publika može uživati i u lyric spotu koji je osmislio i realizirao poznati grafički dizajner i konceptualni umjetnik Haris Jusović. Haris je uradio odličan posao i vjerujem da će se spot svidjeti mojoj publici – kaže Mirza Selimović.

 

Selimović spada u red najtraženijih mladih pjevača u regionu i ima ugovorene nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Priliku da čuju novu pjesmu “Plakaćeš” prve će imati Sarajlije, jer Mirza zajedno sa svojim bendom nastupa u glavnom gradu BiH u petak, 13. maja, u klubu “Aquarius Vils”.


Komentari
Na vrh