Politika

Mirnes Ajanović poziva građane na masovni izlazak na izbore, jer neizlaskom na izbore indirektno glasate za nemoralnu vlast

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva građane na izlazak na izbore, jer je masovni izlazak na izbore i glasanje protiv loše vlasti jedini način suprotstavljanja bezobzirnom odlučivanju vlasti o ljudskim sudbinama u cilju ostvarivanja sopstvenih profiterskih interesa.

 

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava da lošu vlast bira glasačka mašina vladajućih stranaka, ali da lošu vlast biraju i obespravljeni građani koji ne izađu na izbore, jer neglasanjem i  nesuprotstavljanjem svog glasa nemoralnoj vlasti – indirektno glasaju za njih. Krajnje je vrijeme da se sve sindikalne, boračke, nevladine, penzionerske i druge građanski orijentirane organizacije i svi obespravljeni i prevareni građani ujedine u otporu vladajućem totalitarizmu masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv nemoralnih vladajućih stranaka.
BOSS ima kredibilitet pozvati građane na suprotstavljanje nemoralnoj vlasti, jer se u proteklih dvadeset četiri godine dokazao u borbi za zaštitu prava svih građana.

 

28. 9. 2018.                                                                                    Muamer Dedić, Press

Na vrh