Međunarodni kick boxing kup “Grand Prix BiH”: U subotu na Ilidžu dolaze najbolji borci iz regiona

03.06.2021. 


Trinaesti Međunarodni kick boxing kup “Grand Prix BiH” za pionire, kadete, juniore i seniore, koji organizira Kickboxing akademija Ilidža, bit će održan u subotu, 5. juna.

 

– Turnir je posljednjih godina izrastao u najbolji u BiH i da bi zadržali vrhunski nivo neophodno je obezbijediti značajna finansijska sredstva. I ove godine smo nekako uspjeli uz pomoć prijatelja i partnera projekta. U prvom redu dugujemo zahvalnost Federalnom ministarstvu kulture i sporta, Ministarstvu kulture i sporta KS, Turističkoj zajednici KS i Općini Ilidža. Zahvaljujući njima, Ilidža će u subotu ponovo biti centar regiona za borilačke sportove. Očekujemo učešće oko 500 takmičara iz šest zemalja. Sigurno da bi broj bio veći da zbog koronavirusa nismo morali da prolongiramo turnir u februaru. Drago nam je da će se tradicija nastaviti i da će se na Ilidži, u vrhunskim uslovima koje pruža arena hotela Hills, okupiti najbolji borci iz regiona – kaže Nermin Bašović koji dodaje da će turnir biti održan bez prisustva publike i uz poštovanje svih epidemioloških mjera.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!