Zabava

Medijski rat se nastavlja – Mitrović povetio pjesmu Baki Prasetu a sprema i film

Jutjuber Baka Prase (Bogdan Ilić), i čelnik “Pinka” Željko Mitrović danima unazad vode medijski rat, oglašavajući se non-stop na društvenim mrežama, a prvi čovjek “ružičaste TV” objavio je sada da je uradio pjesmu posvećenu influenseru.

– Ovaj distrack je samo najava dokumentarnog filma o Baka Prasetu koji će se premijerno emitovati u četvrtak u 20 h na televiziji Pink! Sve o džiberovim gej aferama, kako je dobio Lamba i koji leđni deo tela je morao da sek*ualno ponudi za Lamba, zašto je kriv za Kikinu smrt, na koji način je na prevaru silovao devojčicu od 14 godina, iskazi svedoka i očevidaca, zašto je namerno prenosio polne bolesti, kad se upoznao sa Veljom Nevoljom i koliki je reket plaćao, zasto pi*kica nije prijavio policiji i kako se ponašao dok je bio gepekovan! – napisao je Mitrović, uz link pesme.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Mitrović se danas, nakon objavljivanja snimka na kojem vidimo Baku Praseta ispred “Pinka”, ponovo oglasio o jutjuberu.

– Do sada 815 hiljada pregleda ima ova moja objava, kako điberčić Baka Prase muca i beži kao pi*kica, pri običnom ragovoru sa mojim bezbednjacima pri pokušaju ulaska na Pinkov privatni posed, a tek će da se čuje u dokumentarnom filmu kako je plakao i prekljinjao kad su ga gepekovali kriminalci, taj slučaj je trebalo da prijavi policiji ili da se sam obračuna sa njima, već tada bi bili pohapšeni, ali praseći mentalitet Bakin je izabrao da bude deo kriminalne grupe i da im plaća kao zadnja kukavica i pi*kica! Bako, polako spremaj zimske stvari, jer posle filma o tebi u četvrtak na TV Pink, YT, Insta, Tviter, tužilaštvo je na potezu, a meni neće biti teško da ih medijski – televizijski svaki dan podsećam šta im je posao! Da si mi živ i zdrav i nasapunjan, znas kako to ide u bajbokani! – zaključio je Mitrović.

Komentari
Na vrh