MAXcom: Mobiteli za sve i to na 24 rate

03.09.2021. 


U vrijeme opšte besparice ekipa iz MAXcom-a, osim što je odlučila da proširi svoje poslovanje otvaranjem još jedne poslovnice, omogućila je i svima kupovinu najnovijih mobitela i ostale elektronike iz njihove ponude na 24 rate.

Ako želite novi mobitel, laptop, kompjuter, frižider, smart watch,TV,video nadzor, alarmni sistem … u MAXcomu imaju ponudu koja je prilagođena svima, kako cjenovno tako i po tehničkim karakteristikama.

ponuda

MAXcom: Dio aktuelne ponude

Pored poslovnica u Živnicama (ZPC Čardaklija) i Mostara, tokom sedmice počeo je sa radom i njihov novi prodajni štand u TC Porto u Živinicama. Na tom prodajnom mjestu u toku je i nagradna igra za sve koji tu obave kupovinu, a iz bogatog fonda nagrada izdvajamo glavnu – mobilni telefon XIAOMI Redmi 10 Pro. Nagrada igra traje do 10. septembra, pa vam preporučujemo da požurite u Porto centar.

nagradna

 

Kompletnu ponudu možete pogledati ali i online kupovinu obaviti na www.maxcom.ba ili pozovite 061 084 000, a zapratite ih i na društvenim mrežama gdje vas očekuju prijatna iznenađenja svakoga dana.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!