Zabava

Mario Mlinarić vraća se na male ekrane u novoj sezoni “Survivora”

„Ljepota ovog projekta krije se u nepredvidivostima. Kada pomislim da me ništa više ne može iznenaditi, evo novog iznenađenja“ 

Omiljeni zabavno-takmičarski show “Survivor” uskoro se vraća na male ekrane s novom sezonom, a sva događanja iz užarene i egzotične Dominikanske Republike, koja će u idućih nekoliko mjeseci biti dom hrabrim kandidatima, i ove će godine pratiti Mario Mlinarić. Svestrani magistar kineziologije i kondicijski trener prošle je godine prihvatio izazov života okušavši se u voditeljskoj ulozi ovog dinamičnog projekta, a nakon uspješne sezone i nezaboravnog iskustva koje je stekao, spreman je za povratak na set.

„Survivor je izazov u pravom smislu riječi, kako za takmičare, tako i za mene kao voditelja. Ljepota ovog projekta krije se u nepredvidivostima s kojima se susrećemo od početka do kraja. Na setu ‘Survivora’ svaki je trenutak prilagodba nastaloj situaciji. Mislim da sam upoznat s dominikanskim vrućinama i ekstremnim vremenskim uvjetima, no kada pomislim da me ništa više ne može iznenaditi, evo novog iznenađenja. Svjestan sam svih opasnosti, rizika i odgovornosti. Postoji doza treme, no uzbuđen sam i radujem se svim iznenađenjima koja nas očekuju“, poručuje Mario koji predviđa sezonu prepunu zanimljivosti i uzbuđenja.

Na vrh