Tuzla

Manifestacijom “Tuzla pleše” Centar za ples i rekreaciju Tuzla ispratio je ljeto

Manifestacijom “Tuzla pleše” Centar za ples i rekreaciju Tuzla ispratio je ljeto zajedno sa svojim članovima i sugrađanima, velikim i malim. Partneri ove manifestacije bili su: Kafe”Sloboda” i Radio Kameleon. Projekat je podržala Turistička zajednica Grada Tuzla. Svima se zahvaljujemo od srca.

Centar je predstavio svoj program: dječiji i onaj za odrasle. su bili divni. Gosti su nam bili naši prijatelji iz Zenice, članovi plesnog kluba Shadows. Plato ispred Caffea “Sloboda” bio je ispunjen rasplesanim ljudima. Bila je ovo manifestacija za nezaborav.

Prvo se predstavio dječji program iz Centra za ples i rekreaciju:

 

  • nastupile su naše balerine, graciozno, uvježbano i obučene u svoje divne haljinice,

 

  • tada je nastupila CPR napredna grupa hip hop plesa – “DANCING DOLSE”. Jako samouvjereno i vrlo vješto. Najmlađa članica je nastupila sa svojom solo tačkom. Vrlo zanimjivo i nadareno. Instruktorica im je bila podrška;
  • na kraju su nastupila djeca Škole plesa za djecu, zajedno sa svojom instruktoricom.

Djeca su bila spremna, podržana od strane svojih instruktorica, roditelja i ostalih plesača. Bili su divni. Djeca su vojska najjača. Na njima svijet ostaje.

 

  • Napredna grupa škole plesa za odrasle iz Centra za ples i rekreaciju izvela je salsu ruedu.

To je bio izuzeto dojmljiv nastup, jer su pored dobre uvježbanosti imali i dress code, svi su bili u bijelom, a ženske uloge su imale crveni pojas.

Inače, radi se o velikim zaljubljenicima u ples. Gdje god dođu, ples promovišu na najbolji način. Na kraju su nastupili naši prijatelji iz Zenice, plesni klub “Shadows” koji je plesao salsaton. To su iskusni i vrsni plesači od kojih se može puno toga naučiti.

Tako je krenula zabava za sve prisutne. Program i ovu zabavu je vodio Alan Alagić, vrsni trener iz Centra za ples i rekreaciju. Plesala se Disko koreografija, Salsa, Lambada, Jerusalema i drugi plesovi. Uglavnom, bilo je očito da su se svi dobro zabavljali. Nije smetala ni mala kišica, a pljusak je označio kraj zabave.

Do sljedeće zabave!

NOVO U CENTRU ZA PLES I REKREACIJU:

 

Lady Bachata- naš NOVI program u sklopu Lady Style namjenjen samo za naše divne dame.

Imaš 18-40 godina?

Želis naučiti plesati i biti spremna za sve društvene situacije?

 

PRIJAVI SE i zapleši uz zavodljive ritmove Bachate, Salse i Kizombe. Probudi svoju ženstvenost uz specijalno kreirane senzualne i elegantne koreografije trenutno najpopularnijih plesova u cijelom svijetu. Termini održavanja ponedjeljkom i srijedom od 21:20h.

 

Pridruži se velikoj porodici Lady Style programa, riješi se stresa i zabavi se, te postani dijelom najrasplesanije ekipe u cijelom gradu!

 

Čekamo te!

 

CPR

 

UPIS traje do 20. septembra!

 

Prijave putem Inboxa Facebook i Instagram

Viber/Tel: 061/979-602


Komentari
Na vrh