BiH

Mahir Mešalić gost kod Senada Hadžifejzovića: Konaković laže kao Dritan Abazović! Federacija isporučena Zagrebu!

Mahir Mešalić: “Sad je FBiH pod ingerencijom Plenkovića,a RS pod ingerencijom Vučića! Dolaze crni dani!” rekao je gostujući na FACE.TV

 

 

“Konaković sve ljude koje danas ruši slijepo je podržavao! Trojka je danas ušla u HNS! Sve su isporučili Dodiku i Čoviću! Bez HDZ-a se ništa neće moći raditi; džaba oni kreče! Dobili su vlast zavrtanjem ruku! (…)”

“(…) Rekli su da imaju dva rezervna preletača… ne znam gdje su ih sakrili!”

 

 

Nikšić je rekao istinu! Konaković, po običaju, laže kao Dritan Abazović! Takav je bio i u SDA! Sve ljude koje danas ruši slijepo je podržavao! Rekli su da imaju dva rezervna preletača… ne znam gdje su ih sakrili!

 

Federacija je isporučena Zagrebu! Ovo je projekt! Trojka je danas ušla u HNS! Sve su isporučili Dodiku i Čoviću! Mi smo goloruki, kao u Palestini! Danas sam dobijao prijetnje od “trojkaša”!

 

To su sve SDA-ovci! DF nije vezana za SDA! Mi smo htjeli da ako izbacujemo SDA, izbacujemo i HDZ! Bez HDZ-a se ništa neće moći raditi; džaba kreče! Je li Nikšić promjena?! Zgrade su gorjele kad je on bio na vlasti!

 

Je li Ramo Isak promjena?! Vratite nam Aljošu Čamparu! Razbili smo Osmorku! Dobili su vlast zavrtanjem ruku! Sad smo pod ingerencijom Plenkovića, a RS pod ingerencijom Vučića! Nas neće HDZ!

 

Dolaze crni dani, ali ne zbog vlasti, nego zbog Schmidtovih odluka! Međunarodna zajednica podržava koncept da Plenković i Vučić upravljaju BiH! Trojka je jednog kandidata koji nije valjao zamijenila Ramom Isakom koji je pravosnažno osuđen! Nije sedlo za magare!

Na vrh